VESTIGINGEN

FILIALEN


Multi Vloer Assen

Het is voor ons een grote eer om aan te kondigen dat wij exclusief dealer van Piet Boon ® Flooring by Solidfloor zijn geworden voor het Noorden. 

 

De toon aangevende Nederlandse designer Piet Boon brengt een bijzondere collectie houten vloeren op de markt.  

 

Pure, natuurlijke materialen, unieke patronen en harmonie met een authentiek natuurlijk kleurenpalet zijn de kenmerken van deze stijlvolle collectie. Deze collectie is vanaf 14 juli dit jaar verkrijgbaar bij ons en te bezichtigen in onze showroom.  

 

Combineren van functioneel, tijdloos en comfortabel design en natuurlijke materialen met aandacht voor bijzondere, verfijnde details is kenmerkend voor Piet Boon. Deze filosofie sluit perfect aan bij het concept van Multi Vloer Assen. Het kleurgebruik, mooie patronen en de hoge kwaliteit geven de collectie een eigen Piet Boon karakter en is absoluut een meerwaarde voor iedere woning. De uitdaging om een stijlvolle en pure collectie te ontwikkelen die perfect aansluit bij de wensen en behoeftes van de hedendaagse woonconsument is met deze collectie perfect gelukt. 

Piet Boon ® flooring by Solidfloor  

 

De collectie is opgebouwd uit vijf verschillende dessins welke beschikbaar zijn in een mix van zeven natuurlijke en aardse kleuren. De opbouw begint met een “eenvoudige” lange en brede plank. Dan is er de French Floor, een serie welke bestaat uit planken van 3 wisselende breedtes. Design nummer drie is de Linear Style, welke bijzondere lineaire patronen creëert op de vloer. Hierna volgt de Herringbone, de vloer in een visgraatpatroon. Deze serie is uniek vanwege de twee extra ruime maatvoeringen; dit design wordt ook wel whale bone genoemd. Tenslotte is er een heel bijzondere Mosaïctegel welke een zeer bijzondere allure aan de vloer geeft. De volledige collectie heeft een subtiele rechthoekige velling welke elke vloer een unieke en onderscheidende Piet Boon handtekening geeft.  

 

Deze unieke collectie is te bezichtigen in onze showroom.french_floor_1.jpg

 

 

 

 

 

« Terug naar de kaart