BEDRIJF

PROFIEL

Bedrijfsprofiel

Multi Vloer is een van de grootste parketketens van ons land en werkt alleen samen met zelfstandige ondernemers die niets voelen voor een onpersoonlijke discountformule. Onze winkeliers zijn persoonlijk betrokken, servicegericht en deskundig. En dat merkt u als klant!

 

 

Veel mensen vinden het niet eenvoudig om parket te kiezen. Welke houtsoort, welke afwerking, welke legmethode? De erkende vakmensen die kunnen u helpen. Ze adviseren u en helpen u stap voor stap de juiste keuze te maken. Ze kunnen u alles vertellen over de hardheid van het materiaal, de toepasbaarheid en het onderhoud. Met Multi Vloer in zee gaan betekent: zekerheid. En dat is geen loze kreet. Zekerheid dat u een kwaliteitsvloer koopt en de vloer krijgt die bij u past. Zekerheid dat de vloer perfect wordt geplaatst en dat u altijd, ook na jaren en jaren, nog bij ons kunt aankloppen met uw vragen. En natuurlijk dat u een eerlijke prijs betaalt. Bovendien zijn alle leden aangesloten bij de Centrale Branche- vereniging Wonen (CBW), hetgeen u extra zekerheid geeft over de toegepaste leveringsvoorwaarden.

Juist omdat Multi Vloer niet de kleinste is, is de keus groot en blijven de prijzen scherp. Gezamelijke inkoop maakt een breed en gevarieerd assortiment mogelijk. Uit ruim zeshonderd verschillende vloeren kiest u de vloer die precies bij u past. Teveel? Gelukkig hoeft u niet alleen te kiezen. De specialisten van Multi Vloer helpen u graag en vakkundig bij het maken van de juiste keuze.

Wanneer uw oog is gevallen op parket, wilt u er natuurlijk alles van weten. Wanneer u onze site gelezen heeft, is het bepalen van uw definitieve keuze een stuk eenvoudiger geworden. Mocht u toch nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.