VESTIGINGEN

FILIALEN


Multi Vloer Assen

Collectie wijziging Global laminaat by Solidfloor

nu met 30% korting!

zolang de voorraad strekt. 

 

 

Multi Vloer schuurt uw parket of houten vloer stofvrij!

 

Dit doen wij met de nieuwste technologie met betrekking tot het stofvrij schuren van bestaande parketvloeren. Tot nu toe ging deze klus, ondanks de stofzak aan de schuurmachine, vaak gepaard met een laag stof die terug te vinden was in het hele huis. Dat hoeft dus gelukkig niet meer!

 

Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de geavanceerde Bona Dust Care Single. Dit apparaat is meer dan alleen een grote stofzuiger. Dankzij de krachtige motor en de gepatenteerde tweetraps Cycloon wordt alle stof veilig binnen de Bona Dust Care Single verzameld. De speciale zakken die het schuurstof opvangen hoeven niet te worden geleegd, maar worden dankzij een ingenieus systeem dichtgebonden en vervangen door een nieuwe zak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat. Uiteraard voeren wij al het vrijgekomen stof netjes af.

Naast de superieure stofafzuiging, is ook het gebruik van het juiste schuurpapier van groot belang voor de stofafvoer en het eindresultaat van de geschuurde vloer. Wij maken uitsluitend gebruik van Bona Abrasives 8300 Antistatic, het eerste antistatische schuurpapier voor houten vloeren. Wij zorgen dus gegarandeerd voor het beste resultaat in schuurwerk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar de kaart